Kućni red

Studio Apartman Cool Stay Istria Premium za 2

Dobro nam došli!

Želimo vas upoznati sa kućnim redom kako bi vam boravak u našem studio apartmanu bio ugodan, a za sve dodatne obavijesti pročitajte knjigu informacija ili se obratite domaćinu.

Tijekom boravka, za sve informacije i pomoć, domaćini vam stoje na usluzi.

Smještajna jedinica je na raspolaganju od 13.00 sati na dan dolaska do 10.00 sati na dan odlaska.

Gosti prilikom rezervacije i dolaska u smještajnu jedinicu pristaju dati na uvid isprave o identitetu (putovnica ili osobna iskaznica) odnosno osobne podatke (ime i prezime, vrstu i broj identifikacijske isprave, spol, državu i adresu prebivališta i rođenja, državljanstvo i datum rođenja) u svrhu evidencije turista u informacijski sustav turističkih zajednica RH za prijavu i odjavu turista – eVisitor.

Prilikom svakog napuštanja smještajne jedinice molimo goste da isključe električna trošila i plin, zatvore slavine, zatvore prozore (u slučaju eventualnog nevremena) i zaključaju vrata.

Posebno molimo goste da isključuju klima uređaj kada nema nikoga u studio apartmanu , odnosno kad su istodobno otvoreni prozori i vrata.

Domaćin nema pravo u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu smještajnu jedinicu. Iznimku predstavljaju osobite okolnosti u kojim je neophodno ući unutra radi sprječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti goste u prvom slijedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta i kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere.

Posteljina je uključena u cijenu boravka i mijenja se kod svake smjene gostiju, a gostima koji ostaju više od 7 dana daje se čista posteljina svakih 7 dana.

Za vrijeme boravka gosti se sami brinu o redu i čistoći smještajne jedinice. Poželjno je da se pri odlasku studio apartman ostavi u onakvom stanju u kakvom je zaprimljen. Temeljito uređenje i čišćenje studio apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju. Završno čišćenje uključeno je u cijenu boravka.

Umoljavaju se gosti da vode brigu o svojim stvarima i dragocjenostima ostavljenim u smještajnoj jedinici, jer domaćin za njih ne odgovara.

Unutar studio apartmana nije dozvoljeno pušenje, a iz sigurnosnih razloga niti paljenje svijeća, te smo vam zahvalni što se toga pridržavate.

U slučaju kvara na opremi ili uređajima u sklopu smještajne jedinice, molimo vas da odmah obavijestite domaćina, te će se isti nastojati ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Veoma smo vam zahvalni:

  • Zato što u WC školjku ne bacate ništa osim toaletnog papira.
  • Zato što se pridržavate ovog kućnog reda :)

Želimo Vam ugodan boravak!

Klaudija & Deni